+36 70 502 9244

Babafotózás

Az első hetek, hónapok eufórikus örömei és kihívásai közepette egy babafotózás alkalmával nem csak olyan fotókat készítek, amelyek örök emlékként szolgálhatnak, de fontosnak tartom azt is, hogy lehetőségetek legyen kiszakadni a mindennapokból, minőségi közös időt eltöltve.

Babafotózás

CSALÁDI ÉLET KAPUJÁBAN

Közös történetetek gyermeketekkel újabb állomáshoz érkezik: elkezditek megismerni egymás apró gesztusait, te pedig ha tehetnéd egész nap csak beszélgetnél kisbabáddal, hogy hallja megnyugtató anyai hangod. A különböző praktikus teendők mellett azonban úgy érezheted, kevesebb idő jut a minőségi pillanatokra, és vágynál a kikapcsolódásra. Olyan időre ahol aktív, kreatív és vidám lehet az egész család. Egy babafotózás épp erről szól, hiszen családotok egyéniségét és egyediségét különböző kompozíciókban díszekkel, elképzeléseiteket figyelembe véve valósítom meg. A fotózás végeredménye kiváló ajándék lehet családi ünnepeken, de örömteli pillanatokat szerezhetnek nektek akár évekkel később is.
Meríts inspirációt eddigi munkáimból, amelyekkel szeretném megmutatni számodra milyen sokszínű, vidám, intim vagy éppen játékos is lehet egy babafotózás végeredménye.

Babafotózás

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1.  Koncepció

A legtöbb hozzám érkező család egyedi ötletekért kutatva szinte már minden oldalt átnézett az interneten, ugyanakkor az sem probléma, ha tapasztalatom és segítségem kérnéd a fotózás tematikájában. Örömmel veszek részt egy közös ötletelésben a babafotózást megelőzően.

2.  Előkészület

A babafotózás általában abban az időszakban történik, amikor már túlestetek az első pár hét kihívásain, emellett figyelembe veszem természetesen napirendeteket és gyermeketek habituást is. A fotózást megelőzően lehetőséget biztosítok a dekorációs elemek kiválasztására, illetve átbeszéljük azt is, milyen ruhákkal készüljetek.

3.  Babafotózás

Az imádnivaló képeket és beállításokat csak bízd rám, a nevetés és a kreatív pillanatok garantáltak egy babafotózás alkalmával. Az elkészült nyers képeket a babafotózás közben megmutatom neked, így egy jó beállításból kérésedre több különböző variációt is tudunk készíteni.

4.  Útómunka

Az elkészült fotókból otthon, akár a családdal együtt tudjátok kiválasztani a legjobban sikerült képeket, hiszen a fotózást követően emailben megkapjátok az összes nézőképet. A kiválasztott fotókat ezt követően retusálom, és korrigálom a színeket.

Babafotózás

EZEKET TARTALMAZZA A FOTÓZÁS

Professzionális stúdió és technika

Műtermi fotózásaim helyszíne kiválóan felszerelt stúdióm, ahol a hozzám látogató családok számára bensőséges, meghitt környezetet alakítottam ki. Igény esetén külső helyszínen, de akár saját otthonotokban is megvalósulhat a fotózás, ahová kérésetekre az előre kiválasztott dekorációs elemeket is magammal viszem.

Utómunka és retus

Kizárólag a legkorszerűbb szoftvereket használom, hogy a jelenleg létező legjobb minőségben, és a lehető leghamarabb kaphassátok kézhez a babafotózás retusált képeit.

Kompozíció és kellékek

A babafotózás során végtelen különböző dekorációs eszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy az elkészült képek garantáltan rólatok szóljanak. Bármilyen tematikus ötletre is nyitott vagyok, illetve a fotózást megelőzően tudjátok kiválasztani a díszlet kellékeit is.

Kész képek 1 héten belül

A fotózás nyers képeit még aznap elküldöm számotokra, majd a képek kiválasztását követően 1 héten belül a végeredményt is, így akár ünnepi ajándékok készítése esetén sem fogtok kicsúszni a határidőkből.

Minőségi garancia

Válassz engem, és garantálom számodra, hogy csak és kizárólag abban az esetben kell fizetnetek, amennyiben az elkészült fotók elnyerik tetszéseteket.

Megfelelő mennyiségű idő

Egy fotózáshoz türelem kell, és ez különösen igaz a babafotózásra, ahol néha a modell sír, éhes, vagy csak egyszerűen elalszik. Számomra fontos, hogy ilyenkor is türelmesen kezeljem a helyzetet, így amikor hozzám látogattok kizárólag veletek foglalkozom, csak rólatok szól az a délelőtt vagy délután.

Rólunk mondták

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Erdélyi-Bogdán Ildikó

Kismama fotózás

Csodás ruhák és hátterek! Profi, közvetlen és kedves fotós.
Tökéletes! Köszönöm. 
Majoros Eszter

Családi fotózás

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, a remek hangulatot, türelmet és kedvességet.”
Herczeg Adrienn

Kismama fotózás

Gyönyörű fotóstúdió kedves fogadtatás és Edit gyönyörű képeket készít!

Babafotózás

CSOMAGJAINK

Csomag ajánlataim közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb konstrukciót, így bármelyik ajánlatom mellett is teszed le voksod, garantáltan prémium szolgáltatást kapsz.

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!