+36 70 502 9244

Glamour fotózás

Női portré és glamour fotózás műteremben és külső helyszíneken. A nőiesség megélése manapság igazi kihívást jelent, amihez nem csak a média, hanem az átalakult családi szerepek is hozzájárulnak. Ismerd meg a benned rejlő nőiességet, vagy csalogasd elő újra azt a bizonyos nagybetűs Nőt.

Glamour fotózásról

NEM CSAK HÖLGYEKNEK!

Minden nő kisugárzása, ragyogása egyedi, de sajnos sokszor az évek rutinszerű feladatai, teendői egészen elfelejtetik velünk, hogy kik is vagyunk valójában. Nőiességünk megélése pedig legalább annyira nélkülözhetetlen életünk bármely időszakában, mint a pozitív önkép, és az önbizalom. Glamour fotózásom alkalmával, diszkrét környezetben fogadlak, és asszisztencia nélkül fotózlak le a legvarázslatosabb díszletek között, különlegesen finom és bámulatos kiegészítőkkel, fehérneműben, vagy éppen sejtelmes anyagokban. A boudoir fotózáson készült fotókkal pedig eredeti meglepetést szerezhetsz kedvesednek.
Meríts inspirációt eddigi munkáimból, amelyekkel szeretném megmutatni számodra milyen sokszínű, vidám, intim vagy éppen játékos is lehet egy glamour fotózás végeredménye.

Glamour fotózás

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1.  Koncepció

Mivel maga a glamour fotózás egy bizonyos tematikán belül mozog, ezért sokkal érdekesebb lehetőségek is rejlenek benne, mint egy egyszerű portréban. Ne aggódj, az egyedi képekről a tematikusság miatt nem kell lemondanod, hiszen megannyi különböző hangulat, beállítás, kiegészítő áll rendelkezésre, hogy ízlésesen mutassuk meg nőiességed.

2.  Előkészület

A fotózás előtt pontosan átbeszéljük a tematikát, illetve azt is, hogy az általad kiválasztott fehérneműk, anyagok hogyan passzolnak majd a díszlethez. Javaslom, hogy mindenképpen készülj különböző színű és fazonú fehérneműkkel. A fotózás idejére biztosítok számodra selyem köntöst, illetve sminkes és fodrász is rendelkezésedre áll előzetes megbeszélés alapján.

3.  Glamour fotózás

A csábító pillanatok megörökítését bízd rám, ahogyan azt is, hogy mik számodra a legelőnyösebb beállítások. A fotózás alatt lágy zenével kényeztetlek, hogy még könnyebb legyen a ráhangolódás, és az ellazulás. A fotózás végén elkészült képeidet közösen átnézzük, és akár már ekkor lehetőséged van kiválasztani kedvenceidet.

4.  Útómunka

Az elkészült fotókból otthonod kényelmében egyedül, vagy kedveseddel, barátnőiddel tudjátok kiválasztani a legjobban sikerült képeket, hiszen a fotózást követően emailben megkapjátok az összes nézőképet. A kiválasztott fotókat ezt követően retusálom, és korrigálom a színeket.

Glamour fotózás

EZT TARTALMAZZA A FOTÓZÁSOD

Professzionális stúdió és technika

Műtermi fotózásaim helyszíne kiválóan felszerelt stúdióm, ahol a hölgyek számára bensőséges, meghitt boudoir környezetet alakítottam ki. Igény esetén külső helyszínen, de akár saját otthonotokban is megvalósulhat a fotózás.

Utómunka és retus

A fotózás nyers képeit még aznap elküldöm számotokra, majd a képek kiválasztását követően 1 héten belül a végeredményt is. Kizárólag a legkorszerűbb szoftvereket használom, hogy a jelenleg létező legjobb minőségben kaphassátok kézhez a glamour retusált képeit.

Ruhák és kiegészítők

A glamour fotózás során végtelen dekoráció, kiegészítő és háttér áll rendelkezésre, hogy igazán személyre szabott képekkel gazdagodhass. Különböző anyagok, selymek, tüll áll rendelkezésre, és végtelen egyéb kiegészítő. Tetszett valamelyik népszerű film világa? Örömmel valósítom meg ilyen irányú tematikus elképzeléseidet is.

Kész képek 1 héten belül

Egy lenyűgöző glamour fotózáshoz a vagány, csábító vagy éppen kifinomult smink is hozzátartozik. Bármelyikre is vágysz, profi sminkes segítségével egyik sem lehetetlen. Különleges frizurára is vágysz? Ez sem lehetetlen, hiszen fotózásodhoz fodrászt is igénybe vehetsz nálam.

Minőségi garancia

Válassz engem, és garantálom számodra, hogy csak és kizárólag abban az esetben kell fizetnetek, amennyiben az elkészült fotók elnyerik tetszéseteket.

Megfelelő mennyiségű idő

A glamour fotózástól sokan félnek, hiszen azt gondolják, hogy csupán profi modellek képesek tündökölni a képeken. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Annak érdekében, hogy fesztelenül jelenj meg a kamera előtt kizárólag veled foglalkozom a fotózásod alkalmával és nem számoljuk a perceket annak tekintetében sem, hogy mikor oldódnak fel gátlásaid.

Rólunk mondták

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Erdélyi-Bogdán Ildikó

Kismama fotózás

Csodás ruhák és hátterek! Profi, közvetlen és kedves fotós.
Tökéletes! Köszönöm. 
Majoros Eszter

Családi fotózás

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, a remek hangulatot, türelmet és kedvességet.”
Herczeg Adrienn

Kismama fotózás

Gyönyörű fotóstúdió kedves fogadtatás és Edit gyönyörű képeket készít!

Glamour fotózás

CSOMAGJAINK

Csomag ajánlataim közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb konstrukciót, így bármelyik ajánlatom mellett is teszed le voksod, garantáltan prémium szolgáltatást kapsz.

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!