+36 70 502 9244

Családi fotózás

A régi időkben a polgári családok minden évben, de a nagyobb ünnepeken biztosan készíttettek magukról műtermi családi portrét. Manapság ugyan szinte teljesen kikopott ez a hagyomány, én mégis hiszem, hogy öröm megőrizni ezt a tradíciót, gyermekeink és később unokáink számára is.

Családi fotózás

CSALÁDI ÉLET KAPUJÁBAN!

Minden család különleges és egyedi dinamikákkal rendelkezik, amit öröm megmutatni fotók formájában is. Ha amiatt aggódnátok, hogy hasonló eseményen még nem vettetek részt, akkor megnyugtatlak titeket, hogy stúdiómban barátságos, vidám légkör fogad majd, szinte mintha otthon lennétek. Természetesen, arra is van lehetőségetek, hogy otthonotok kényelmében kapjalak lencsevégre titeket. Nálam csak egy portréfotózásra látogathattok el. Megtalálom azokat a fényeket, kontrasztokat és beállításokat, ahol mindannyian igazi egyéniségek lehettek. Ha pedig különleges dekorációkról, kiegészítőkről álmodoztok az sem jelent problémát számomra, hiszen megannyi lehetőség áll rendelkezésre műtermemben arra, hogy valóban egyedi képekkel gazdagodjatok.
Meríts inspirációt eddigi munkáimból, amelyekkel szeretném megmutatni számodra milyen sokszínű, vidám, intim vagy éppen játékos is lehet egy családi fotózás végeredménye.

Családi fotózás

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1.  Koncepció

A képek tematikáján szinte minden család gondolkozik a fotózás előtt, úgy tapasztaltam. Néha azonban mégis csak az elképzelés, esetleg az alkalom fix, minden mást rám bíznak. A fotózás előtt szívesen átbeszélem veletek elképzeléseiteket, speciális igényeiteket és a kompozícióra vonatkozóan is hozok számotokra javaslatot. 

2.  Előkészület

A fotózásnak nincs életkori korlátozása a kisgyermekek tekintetében sem, hiszen én magam is édesanya vagyok, ugyanakkor minden esetben fontosnak tartom, hogy gyermeked életkori adottságaihoz alkalmazkodjunk a fotózás alatt is. Azt javaslom, készüljetek több, különböző ruhával is a fotózásra, hiszen az inspiráló alkalom során jut eszébe sokszor a családoknak egy jó ötlet, vagy a hangulathoz passzoló tökéletes ruha.

3.  Családi fotózás

A legőszintébb pillanatok megörökítését csak bízd rám, érezzétek jól magatokat a fotózáson, ahol igény esetén fodrászt és sminkest is tudok biztosítani neked. Az elkészült nyers képeket a fotózás végén közösen átnézzük, de természetesen igény esetén a fotózás közben nézheted a képeket egy kontroll monitoron.

4.  Útómunka

Az elkészült fotókból otthon, családotokkal együtt tudjátok kiválasztani a legjobban sikerült képeket, hiszen a fotózást követően emailben megkapjátok az összes nézőképet. A kiválasztott fotókat ezt követően retusálom, és korrigálom a színeket.

Családi fotózás

EZT TARTALMAZZA A FOTÓZÁSOD

Professzionális stúdió és technika

Műtermi fotózásaim helyszíne kiválóan felszerelt stúdióm, ahol a szülők és a gyerekek számára egyaránt bensőséges, meghitt környezetet alakítottam ki. Igény esetén külső helyszínen, de akár saját otthonotokban is megvalósulhat a fotózás. 

Utómunka és retus

Kizárólag a legkorszerűbb szoftvereket használom, hogy a jelenleg létező legjobb minőségben, és a lehető leghamarabb kaphassátok kézhez a babafotózás retusált képeit.

Ruhák és kiegészítők

A családi fotózás során végtelen dekoráció és kiegészítő és háttér áll rendelkezésre, hogy igazán személyre szabott képekkel gazdagodhassatok. A különböző vicces, vagy csinos kiegészítők mellett akár fodrászt és sminkest is tudok biztosítani számotokra.

Kész képek 1 héten belül

A  fotózás nyers képeit még aznap elküldöm számotokra, majd a képek kiválasztását követően 1 héten belül a végeredményt is, így akár ünnepi ajándékok készítése esetén sem fogtok kicsúszni a határidőkből.

Minőségi garancia

Válassz engem, és garantálom számodra, hogy csak és kizárólag abban az esetben kell fizetnetek, amennyiben az elkészült fotók elnyerik tetszéseteket.

Megfelelő mennyiségű idő

Egy családi fotózásnál tudom, hogy az egyik legnagyobb kihívás összeegyeztetni a felnőttek napirendjét, a gyerekek alvásidejével, különóráival, vagy éppen a napközivel és a házi feladattal. Épp ezért kizárólag a tiétek a délelőttöm vagy a délutánom, amikor hozzám látogattok családi fotózásra.

Rólunk mondták

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Erdélyi-Bogdán Ildikó

Kismama fotózás

Csodás ruhák és hátterek! Profi, közvetlen és kedves fotós.
Tökéletes! Köszönöm. 
Majoros Eszter

Családi fotózás

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, a remek hangulatot, türelmet és kedvességet.”
Herczeg Adrienn

Kismama fotózás

Gyönyörű fotóstúdió kedves fogadtatás és Edit gyönyörű képeket készít!

Családi fotózás

CSOMAGJAINK

Csomag ajánlataim közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb konstrukciót, így bármelyik ajánlatom mellett is teszed le voksod, garantáltan prémium szolgáltatást kapsz.

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!