+36 70 502 9244

Szülinapi fotózás

Legfontosabb pillanatok

Az első születésnap különleges állomás Babánk életében.

A születésnapok az egyik legfontosabb események a családban, az első szülinap pedig a legkülönlegesebb. Míg a baba játszik, vagy épp egy tortával maszatol, élvezi amit otthon nem szabad, addig nagyon cuki fotókat lehet róla készíteni. Igazi élmény mindenkinek ezeket a pillanatokat átélni, nézni és nekem is megörökíteni, ahogy játszanak vidáman a picik.

Meríts inspirációt eddigi munkáimból, amelyekkel szeretném megmutatni számodra milyen sokszínű, vidám, intim vagy éppen játékos is lehet egy babafotózás végeredménye.

Szülinapi fotózás

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Hogyan történik a fotózás?

A legfontosabb szempontom, hogy a baba jól érezze magát a fotózás alatt, ő diktálja a tempót. Ez a fotózás általában 60-90 percet szokott igénybe venni, abszolút gyerek függő hogyan alakul. Nagyon fontos, hogy alkalmazkodjunk az alvás idejéhez, hogy sok sok mosolyt kapjunk az együtt töltött idő alatt.

Családi fotók készítése

Szülinapi fotózás nincs családi pillanatok nélkül, ezért minden csomag tartalmazza a közös fotókat, bármennyit hiszen az átküldött nyers képek közül Ti fogtok válogatni utómunkára fotókat, bármennyi családi lehet.

Mit hozzatok magatokkal?

A stúdiómban mindenféle kellék, néhány kis ruha is rendelkezésre áll ezekhez a fotózásokhoz, sapkák, fejpántok, dézsák, ülőkék is vannak kifejezetten fotózásra készültek. Érdemes saját ruhát is bepakolni, a család össze is öltözhet, ennek stílusát Rátok bízom, de a szokásos farmer és fehér felső szettet mindenki szereti, de bármit hozhattok. Ha van nagyobb gyerek is, akkor neki is kell készülni ruhával.

Dekoráció szempontjából hozhattok lufikat és tortát is akár, ez legyen egy pici torta ami jól kenhető, és amit a baba is nyugodtan megehet már.

Smink és frizura

Ha szeretnéd, felár ellenében a helyszínen a stúdiómban elkészülhet a sminked és a frizurád, és addig én a babát fotózom. Smink és frizura árakról kérlek érdeklődj nálam privátban.

Hogyan tudtok bejelentkezni a fotózásra?

A születésnap előtt érdemes 2-4 héttel korábban érdemes tervezni a fotózást, hogy időben elkészüljenek a fotók, ha esetleg még nyomtatni is szeretnél belőlük, hogy tudjatok ajándékba adni a családnak. A fotózás után időre van szükség a képek kiválogatására és a retusálásra is, az a biztos, ha erre néhány hét rendelkezésre áll. A képek a kiválasztástól számított 3 héten belül készülnek el teljesen.

Nyers képeket is megkapjátok?

Egy linken kapjátok meg az összes fotót amit kattintok a fotózás alatt, ezek a képek vízjel nélkül, kisebb felbontásban, jpg formátumban lesznek elérhetőek, internetes publikálásra és nem használhatóak, de emlékbe otthon nézegetni monitoron, kijelzőn, tökéletesek.

Szülinapi fotózás

CSOMAGJAINK

Csomag ajánlataim közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb konstrukciót, így bármelyik ajánlatom mellett is teszed le voksod, garantáltan prémium szolgáltatást kapsz.

Szülinapi fotózás

EZEKET TARTALMAZZA A FOTÓZÁS

Professzionális stúdió és technika

Műtermi fotózásaim helyszíne kiválóan felszerelt stúdióm, ahol a hozzám látogató családok számára bensőséges, meghitt környezetet alakítottam ki. Igény esetén külső helyszínen, de akár saját otthonotokban is megvalósulhat a fotózás, ahová kérésetekre az előre kiválasztott dekorációs elemeket is magammal viszem.

Utómunka és retus

Kizárólag a legkorszerűbb szoftvereket használom, hogy a jelenleg létező legjobb minőségben, és a lehető leghamarabb kaphassátok kézhez a szülinapi fotózás retusált képeit.

Kompozíció és kellékek

A szülinapi babafotózás során végtelen különböző dekorációs eszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy az elkészült képek garantáltan rólatok szóljanak. Bármilyen tematikus ötletre is nyitott vagyok, illetve a fotózást megelőzően tudjátok kiválasztani a díszlet kellékeit is.

Kész képek 1 héten belül

A fotózás nyers képeit még aznap elküldöm számotokra, majd a képek kiválasztását követően 1 héten belül a végeredményt is, így akár ünnepi ajándékok készítése esetén sem fogtok kicsúszni a határidőkből.

Minőségi garancia

Válassz engem, és garantálom számodra, hogy csak és kizárólag abban az esetben kell fizetnetek, amennyiben az elkészült fotók elnyerik tetszéseteket.

Megfelelő mennyiségű idő

Egy fotózáshoz türelem kell, és ez különösen igaz a kisbabák esetben, ahol néha a modell sír, éhes, vagy csak egyszerűen elalszik. Számomra fontos, hogy ilyenkor is türelmesen kezeljem a helyzetet, így amikor hozzám látogattok kizárólag veletek foglalkozom, csak rólatok szól az a délelőtt vagy délután.

Rólunk mondták

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Erdélyi-Bogdán Ildikó

Kismama fotózás

Csodás ruhák és hátterek! Profi, közvetlen és kedves fotós.
Tökéletes! Köszönöm. 
Majoros Eszter

Családi fotózás

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, a remek hangulatot, türelmet és kedvességet.”
Herczeg Adrienn

Kismama fotózás

Gyönyörű fotóstúdió kedves fogadtatás és Edit gyönyörű képeket készít!

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!