+36 70 502 9244

Bemutatkozás

Egy fotózás alkalmával kizárólag csak egy dolog érdekel: az a személy, aki épp ott, a kamerám előtt megnyílik számomra. Elmosolyodik, grimaszol, elpirul vagy éppen nevet.

Minden egyes fotózás alkalmával törekszem rá, hogy az elkészült képek valódi történetet hordozzanak, meséljenek rólad, rólatok. Én magam amióta az eszemet tudom csokiimádó vagyok, gyengém egy simogatóan lágy kávé, és rajongok a gyerekek kacagásáért.

Fotózásaim során tudom, hogy a lehetetlenre vállalkozom: lassítani próbálom az idő múlását, megállítani, vagy legalább is megőrizni a pillanatot. Olyan apró rezdülések ezek, amik nap mint nap körülöttünk vannak ugyan, mégis nehezen vagy csak ritkán vesszük észre őket. Mindig csodálattal tölt el a látható szépség mellett a belső, a lélek által hordozott természetes, tiszta érték és erő.

Fotózásaim alkalmával célom, hogy bizalommal és nyugodtsággal teli hangulatot teremtsek, ahol minden magától értetődő, feszengéstől, és mű gesztusoktól mentes. Ugyan mint minden fotózásnál, itt is a kézzel fogható végeredmény számít, mégis azt vallom, hogy élmény is legalább ennyire része ennek. Mi több, életre szóló emlék.

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!