+36 70 502 9244

Gyerekfotózás

Büszke szülőként valószínűleg végtelen cuki, vidám, vagy éppen megható fotó van a telefonodban gyermekedről. Egy gyerekfotózás azonban professzionális stúdió háttér mellett tudja megmutatni gyermeked arcait, azokat is, amelyeket eddig nem tudtál megörökíteni a pillanat múlandósága miatt.

A gyerekfotózás

EGY KIVÁLÓ CSALÁDI PROGRAM!

Gyermeked személyiségét biztosan jól ismered, épp ezért tudhatod azt is, hogy van néhány olyan arca amelyet talán még sosem tudtál lencsevégre kapni. Bízd rám a pillanat megörökítését és a professzionális képek minőségét. Nektek csak egy feladatotok van: élvezni, hogy nálam egy fotózás csak rólatok szól. Biztosan láttál már jó és nagyon rossz műtermi fotókat is, így megértem, ha fokozottan izgulsz a végeredmény miatt. Számomra kiemelten fontos az igényes, művészi hátterek használata, az egyedi dekorációk, és olyan színek, fények és kontrasztok megmutatása, amelyek gyermeked valódi vonásaira helyezi a fókuszt. Ezek mindegyikét a fotózás közben is láthatod a kontroll monitoron, így a végeredmény szinte a szemeid előtt elevenedik meg.
Meríts inspirációt eddigi munkáimból, amelyekkel szeretném megmutatni számodra milyen sokszínű, vidám, intim vagy éppen játékos is lehet egy gyerekfotózás végeredménye.

Gyerekfotózás

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1.  Koncepció

A legtöbb család már pontosan tudja, hogy milyen témájú képeket szeretne, de sokszor mindössze annyi elképzeléssel keresnek meg, hogy készítsem el gyermekük portréját. Szívesen átbeszélem veletek részletesen igényeiteket a fotózás előtt, a stílus és a hangulat megalkotását is közös alkotómunkának tekintem. Természetesen mindig hozok javaslatot a kompozíciókra vonatkozóan is.

2.  Előkészület

2-3 éves kortól tudtok ellátogatni hozzám gyerekfotózásra. Ha gyereked még fiatalabb, kérlek, válaszd a baba fotózást, ahol az életkori sajátosságoknak megfelelő díszletek és ruhák állnak rendelkezésünkre. Gyermeked számára érdemes több ruhával és kiegészítővel készülnöd, természetesen a nálam elérhetőek közül is válogathatsz.

3.  Gyerekfotózás

A legédesebb mosolyok és a legőszintébb pillanatások megörökítését csak bízd rám, érezzétek jól magatokat a fotózáson, ahol igény esetén fodrászt is tudok biztosítani neked vagy gyermeked számára. Az elkészült nyers képeket a fotózás végén közösen átnézzük, akár már ilyenkor is van lehetőségetek kiválasztani kedvenc képeiteket.

4.  Útómunka

Az elkészült fotókból otthon, családotokkal együtt tudjátok kiválasztani a legjobban sikerült képeket, hiszen a fotózást követően emailben megkapjátok az összes nézőképet. A kiválasztott fotókat ezt követően retusálom, és korrigálom a színeket.

Gyerekfotózás

EZEKET TARTALMAZZA A FOTÓZÁS

Professzionális stúdió és technika

Műtermi fotózásaim helyszíne kiválóan felszerelt stúdióm, ahol a szülők és a gyerekek számára egyaránt bensőséges, meghitt környezetet alakítottam ki. Igény esetén külső helyszínen, de akár saját otthonotokban is megvalósulhat a fotózás.

Utómunka és retus

Kizárólag a legkorszerűbb szoftvereket használom, hogy a jelenleg létező legjobb minőségben, és a lehető leghamarabb kaphassátok kézhez a fotózás retusált képeit. 

Kompozíció és kellékek

A gyerekfotózás során végtelen dekoráció és kiegészítő és háttér áll rendelkezésre, hogy igazán személyre szabott képekkel gazdagodhassatok. A különböző vicces, vagy csinos kiegészítők mellett akár fodrászt is tudok biztosítani számotokra.

Kész képek 1 héten belül

A gyerekfotózás nyers képeit még aznap elküldöm számotokra, majd a képek kiválasztását követően 1 héten belül a végeredményt is, így akár ünnepi ajándékok készítése esetén sem fogtok kicsúszni a határidőkből.

Minőségi garancia

Válassz engem, és garantálom számodra, hogy csak és kizárólag abban az esetben kell fizetnetek, amennyiben az elkészült fotók elnyerik tetszéseteket.

Megfelelő mennyiségű idő

Nincs is nehezebb feladat mint egy gyereknél kitalálni, hogy éppen élvezi-e majd a fotózás napján a mosolygást, vagy egész végig csak grimaszolna a kamerába. Mivel én magam is édesanya vagyok, ezért azt is jól tudom, hogy a durcás és hisztis hangulatok sem tartanak örökké, és minden gyermekből előhozható a mosolygós, vidám énje.

Rólunk mondták

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Erdélyi-Bogdán Ildikó

Kismama fotózás

Csodás ruhák és hátterek! Profi, közvetlen és kedves fotós.
Tökéletes! Köszönöm. 
Majoros Eszter

Családi fotózás

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, a remek hangulatot, türelmet és kedvességet.”
Herczeg Adrienn

Kismama fotózás

Gyönyörű fotóstúdió kedves fogadtatás és Edit gyönyörű képeket készít!

Gyerekfotózás

TEMATIKUS FOTÓZÁSOK

Készülj akár az ünnepekre, legyen szó tematikus fotózásról, vagy egy szülinapi pillanat megörökítéséről egy biztos: változatos díszletek és imádnivaló kiegészítők állnak rendelkezésre műtermemben, miközben a jó hangulatról barátságos légkör, és lágy zene gondoskodnak.

Gyerekfotózás

CSOMAGJAINK

Csomag ajánlataim közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb konstrukciót, így bármelyik ajánlatom mellett is teszed le voksod, garantáltan prémium szolgáltatást kapsz.

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!