+36 70 502 9244

Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás

EGY KIVÁLÓ CSALÁDI PROGRAM!

Gyermeked személyiségét biztosan jól ismered, épp ezért tudhatod azt is, hogy van néhány olyan arca amelyet talán még sosem tudtál lencsevégre kapni. Bízd rám a pillanat megörökítését és a professzionális képek minőségét. Nektek csak egy feladatotok van: élvezni, hogy nálam egy fotózás csak rólatok szól. Biztosan láttál már jó és nagyon rossz műtermi fotókat is, így megértem, ha fokozottan izgulsz a végeredmény miatt. Számomra kiemelten fontos az igényes, művészi hátterek használata, az egyedi dekorációk, és olyan színek, fények és kontrasztok megmutatása, amelyek gyermeked valódi vonásaira helyezi a fókuszt. Ezek mindegyikét a fotózás közben is láthatod a kontroll monitoron, így a végeredmény szinte a szemeid előtt elevenedik meg.

Meríts inspirációt eddigi munkáimból, amelyekkel szeretném megmutatni számodra milyen sokszínű, vidám, intim vagy éppen játékos is lehet egy karácsonyi fotózás végeredménye.

[dss_masonry_gallery _builder_version=”3.29.3″ images=”240220,241311,241312,241313,241314,241315,241316,241317,241319″ columns=”3″ hover_enabled=”0″][/dss_masonry_gallery]

Karácsonyi fotózás

EZEKET TARTALMAZZA A FOTÓZÁS

Professzionális stúdió és technika

Műtermi fotózásaim helyszíne kiválóan felszerelt stúdióm, ahol a szülők és a gyerekek számára egyaránt bensőséges, meghitt környezetet alakítottam ki. Igény esetén külső helyszínen, de akár saját otthonotokban is megvalósulhat a fotózás.

Utómunka és retus

Kizárólag a legkorszerűbb szoftvereket használom, hogy a jelenleg létező legjobb minőségben, és a lehető leghamarabb kaphassátok kézhez a fotózás retusált képeit. 

Kompozíció és kellékek

A karácsonyi fotózás során végtelen dekoráció és kiegészítő és háttér áll rendelkezésre, hogy igazán személyre szabott képekkel gazdagodhassatok. A különböző vicces, vagy csinos kiegészítők mellett akár fodrászt is tudok biztosítani számotokra.

Kész képek 1 héten belül

A karácsonyi fotózás nyers képeit még aznap elküldöm számotokra, majd a képek kiválasztását követően 1 héten belül a végeredményt is, így akár ünnepi ajándékok készítése esetén sem fogtok kicsúszni a határidőkből.

Minőségi garancia

Válassz engem, és garantálom számodra, hogy csak és kizárólag abban az esetben kell fizetnetek, amennyiben az elkészült fotók elnyerik tetszéseteket.

Megfelelő mennyiségű idő

Nincs is nehezebb feladat mint egy gyereknél kitalálni, hogy éppen élvezi-e majd a fotózás napján a mosolygást, vagy egész végig csak grimaszolna a kamerába. Mivel én magam is édesanya vagyok, ezért azt is jól tudom, hogy a durcás és hisztis hangulatok sem tartanak örökké, és minden gyermekből előhozható a mosolygós, vidám énje.

Rólunk mondták

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

Erdélyi-Bogdán Ildikó

Kismama fotózás

Csodás ruhák és hátterek! Profi, közvetlen és kedves fotós.
Tökéletes! Köszönöm. 
Majoros Eszter

Családi fotózás

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, a remek hangulatot, türelmet és kedvességet.”
Herczeg Adrienn

Kismama fotózás

Gyönyörű fotóstúdió kedves fogadtatás és Edit gyönyörű képeket készít!

Közösségi oldalaink 

 

 KÖVESS MINKET!